Teen članarina 12-15 godina

teens

Djeca i tinejdžeri od sada imaju i svoju članarinu u Fitness Universe! Ova članarina omogućava roditeljima da treniraju sa svojom djecom ili da dijete trenira sa drugom punoljetnom osobom odobrenom od strane roditelja.

Cilj je pomoći aktivnim članovima Fitness Universe da žive zdrav život , te aktivirati njihovu djecu kako bi što manje vremena provodila ispred TV ekrana. Da bih uspjeli u tome proširili smo ponudu tako da svi možete pronaći članarinu za sebe, bez obzira na životnu dob! Mi vjerujemo da trening u Fitness Universe može biti jedan zabavan dio svakodnevnih aktivnosti vaše porodice. Ova članarina roditeljima omogućava da treniraju zajedno sa svojom djecom na grupnim časovima ili u fitnes sali na trenažerima. Želimo učestvovati u poboljšanju fizičke aktivnosti djece i omladine.

Teen članarina je u ponudi mladima od 12 do 15 godina. Članarina uključuje neograničeno korištenje usluga u sklopu radnog vremena centra. Akcenat pri treningu u ovoj životnoj dobi treba staviti na kardio vježbe, na vježbe koje će povećati savitljivost i na grupne vježbe srednjeg intenziteta (zumba, aerobasic, workout, basic pilates, yoga i sl). Preporučeno je smanjiti na minimum trening sa tegovima i bučicama, i korištenje trenažera sa opterećenjima.

Teen članarina se može kupiti na recepciji centra, a upis je obavezan uz prisustvo jednog roditelja. Također, trening treba započeti uz obaveznu konsulataciju sa instruktorom. Fitness Universe očekuje da osoba sa Teen članarinom bude u društvu punoljetnog lica na svakom treningu.

Napomena : Kettlebell časovi, časovi Tae-bo i ostali časovi sa visokim intenzitetom (označeni sa AD) nisu preporučljivi mladim članovima.Također, određeni časovi zbog rekvizita za odrasle zahtjevaju minimalnu tjelesnu vidinu od 150 cm.