CORE – Stomak i leđa

Trening srednjeg intenziteta u trajanju od 30 minuta, namjenjen i početnicima i naprednim vježbačima, na kojem ćete na ekspresan način oblikovati i ojačati mšiiče stomaka, leđa i donjeg dijela tijela!

Ključna stvar kod dobrog izgleda jeste pravilno držanje. Da biste imali pravilno držanje neophodno je da ojačate mišiće leđa i stomaka.

Ovaj se program bazira na treningu snage i formiranju  jakih i lijepo definisanih mišića leđa i stomaka. Dobro održavan trup (abdominalni i leđni mišići koji okružuju kičmu) je jedan od najboljih načina da se očuva dobro držanje pri starenju i jedna od najboljih odbrana protiv čestih povreda leđa koje uzrokuju bolove. Trening pored vježbi za stomak i leđa uključuje i vježbe zagrijavanja i istezanja.


Trening vode: prof.  Eldin Memidzan certificirani instruktori grupnih programa

 

Savjet za članove

Fitnes odjeća treba tijelu pružati slobodu pokreta, a materijali bi trebali biti lagani ( idealni materijali propuštaju vazduh i ne zadržavaju znoj na tijelu). Tene moraju biti udobne i moraju pružati neophodni oslonac pri treniranju, tj. spriječiti klizanje na gumenoj poglozi u Centru.

 Da bi učestvovali na časovima trebate sa sobom imati flašu vode ( vodu možete kupiti i u nasim automatima) i dva peškira; veliki koji prekriva strunjaču i mali za brisanje znoja (peškir se moze iznajmiti na recepciji).

OSTALI ČASOVI