Kružni trening (AD)

Kružni trening (AD) je odličan način za istovremeno poboljšanje pokretljivosti, snagu i izdržljivosti te samim tim regulisanje tjelesne težine i oblikovanje tijela. Takođe kružni trening je odličan za početnike jer jedan trening obuhvata cijelo tijelo. Forma kružnog treninga obično sadrži grupu od 6 do 12 vježbi koje se izvode jedna za drugom. U svakom krugu je jedna serija za svaku vežbu u trajanju od 1 do 1,5 minute. Ukupan broj krugova tokom treninga može varirati od 2 do 6 zavisno o nivou, periodu i cilju treniranja. Trening traje sat vremena.

Savjet za članove

Fitnes odjeća treba tijelu pružati slobodu pokreta, a materijali bi trebali biti lagani ( idealni materijali propuštaju vazduh i ne zadržavaju znoj na tijelu). Tene moraju biti udobne i moraju pružati neophodni oslonac pri treniranju, tj. spriječiti klizanje na gumenoj poglozi u Centru.

 Da bi učestvovali na časovima trebate sa sobom imati flašu vode ( vodu možete kupiti i u nasim automatima) i dva peškira; veliki koji prekriva strunjaču i mali za brisanje znoja (peškir se moze iznajmiti na recepciji).

OSTALI ČASOVI