Insane abs (G) Ako sanjate o pločicama (jakim trbušnim mišićima), ili samo želite do održite vašu skladnu figuru, ovo je program za vas. Ovaj program je srednjeg intenziteta i bazira se na treningu snage, kondicije i streachinga.
Trening traje 60 minuta i sastoji se od pola sata intervalnog kardio treninga koji potpomaže sagorijevanje masnih naslaga i pola sata workouta koji se bazira na formiranju jakih i lijepo definisanih mišića leđa i stomaka koji su ključni za održavanje trupa tijela i formiranje ravnog stomaka.

 

Savjet za članove

Fitnes odjeća treba tijelu pružati slobodu pokreta, a materijali bi trebali biti lagani ( idealni materijali propuštaju vazduh i ne zadržavaju znoj na tijelu). Tene moraju biti udobne i moraju pružati neophodni oslonac pri treniranju, tj. spriječiti klizanje na gumenoj poglozi u Centru.

Da bi učestvovali na časovima trebate sa sobom imati flašu vode ( vodu možete kupiti i u nasim automatima) i dva peškira; veliki koji prekriva strunjaču i mali za brisanje znoja (peškir se moze iznajmiti na recepciji).

OSTALI ČASOVI