O nama

Ukratko

Sa radom smo počeli 25. marta 2011. godine i po ugledu na danski lanac Fitness World uveli sasvim novi pristup fitnesu i relaksaciji u BiH. Bilo da ste profesionalni sportista ili rekreativac nudimo Vam različite sadržaje kroz koje Vas prate ljubazni, certificirani instruktori.

Svaki član već na prvom treningu može dobiti fitnes program prilagođen spolu, godinama, početnoj fizičkoj spremnosti, te Vašim ciljevima

• Obezbijedili smo ambijent ugodan za komforan trening, klimatiziran prostor u kome se prilagođava temperatura zraka tokom cijele godine i instruktore sa kojima u konsulataciji možete naučiti funkciju svakog trenažera

• Na raspolaganju Vam je velika aerobna sala sa najnovijim rekvizitima koji će časove učinit drugačijim, a Vaš trening izazovnijim.

• Saradnici Fitness Universe svaki mjesec prave raspored sačinjen od niskointenzivnih vježbi za članove početnike, te visokointenzivnih treninga za napredne. Mi smo jedini centar u regionu koji u ponudi ima program za sve bez obzira na godine, prethodnu formu i pripremljenost.

• Radno vrijeme centra je prilagođeno korisnicima, tako da zbog ličnih obaveza neće propuštati treninge!

Već je poznato da Fitness Universe ima veliku fitnes salu, opremljenu modernim spravama, velika aerobna sala koja važi za najljepši prostor za rekreaciju, i da smo prvi fitnes centar u gradu koji je privukao jednak broj ženskih kao i muških članova.

Fitness Universe je idealno mjesto za rekreaciju, ali i za druženje, zato,

Dobro nam došli da se družimo!

Vaš Fitness Universe.