Caffe Universe

fitness_universe_03(525)

U sklopu centra nalazi se caffe Universe,u kojem se možete opustiti nakon napornog treninga ili nas pak odabrati za Vaš dnevni predah iako ne koristite usluge fitnesa.

Nudimo Vam veliki izbor toplih i hladnih napitaka za svačiji ukus, a iz ponude posebno izdvajamo proteinske napitke različitih okusa. Budite naši dragi gosti i uživajte u ugodnom okruženju.

NOVO!!!

WEIDER asortiman u Fitness Universe  za pravu kombinaciju hranljivih tvari u vašoj prehrani!

info jpg

 

 

Weider_creatine l-carnitine weider-arginine-x-plode

L- CARNITINE, tečni, okus meksičko voće

Osvježavajuće piće sa 1000mg L-Karnitine po pakovanju. Sa sladilima, bez kalorija. Namjenjen osobama sa povećanom fizičkom aktivnošću. L- carnitin je tvar koja u tijelu prenosi masne kiseline u ćelije gdje se one razgrađuju. Koristi se uz dijetu tokom koje se kontrolira unos kalorija i uz redovno vježbanje.

 

L-KARNITINE  kapsule

U sastavu kapsule su : carnitintartrat, želatina, sredstvo protiv stvrdnjavanja, magnezijum stearate i silicijev dioksid. Kapsule su dodatak ishrani, i nisu zamjena uravnoteženoj prehrani. Primjenjuju se tako što se maksimalo 3 kapsule popiju prije vježbanja. L- karnitin je tvar koja u tijelu prenosi masne kiseline u ćelije gdje se one razgrađuju. Koristi se uz dijetu tokom koje se kontrolira unos kalorija i uz redovno vježbanje.

PURE CREATIN

U sastavu 100 gr proizvoda je 100 % kreatin monohidrat.

Proizvod služi povećanju mišićne mase. Preporuka za dnevni unos je 3 grama sa 200 ml vode; doza preporučena za period od 6 sedmica. Nakon isteka tog perioda preporučuje se napraviti pauzu od 2-4 sedmice.

 

BCAA, tablete sa visokim udjelom amino kiselina (bez želatina)weider-bcaa

Proizvod za izgradnju mišića, povećanje snage i fazu definicije.

Sastav u 100 gr : dicalcium phosphate, 30 gr L-Izoleucin, 15 g L-Leucin, sredstvo protiv zgrušavanja, celuloza, silikon dioksid, magnezij, aroma. Preporučena dnevna doza je 5 tableta prije i poslije treninga.

 

 

 

l-arginine

ARGININE X-PLODE

Proizvod sa okusom egzotičnog voća, sa aminokiselinama, ugljikohidratima i vitaminima. Sadrži šećer i zaslađivače (bez kofeina).

Proizvod pomaže tijelu da se bori sa iscrpljenošću i umorom ( B6 i B12 vitamin), pomaže u održavanju energetskog metabolizma(B1vitamin), u zaštiti ćelija od oksidativnog stresa ( E vitamin), pomaže održavanju normalnog proteinskog i glikogenskog metabolizma ( B6 vitamin).

 L-ARGININE kapsule

Kapsule sa čistim l-arginine.

Proizvod je dodatak prehrani kod povećanih fizičkih napora, u cilju izgradnje mišića i definicije. Preporučena doza je 5 kapsula prije treninga, doza sadrži 5000mg L-Arginina.

 

 

 

TESTO WARRIOR + AAKG

Proizvod sadrži Tribulus Terrestris, Arginin, Alfa-Ketoglutarate, želatinu, Avena Sativa ekstrakt, prah Maca, PTK, Nacin, Cink, Hrom.

Proizvod osigurava tijelu održavanje normalog nivoa testesterona u krvi i sprječava oksidativni stres. Pomaže u borbi sa iscrpljenošću i umorom . Preporučena doza je 4 kapsule dnevno.

SPEED BOOSTER

Energetske tablete za žvakanje, okus limun-cola. Preporučena doza je max. 5 tableta za žvakanje prije treninga. Sadrži visoku razinu kofeina.

Proizvod sadrži: fruktozu, šećer supstrati, guarana ekstrakt, silikon dioksid, magnezij, limunska kiselina, aroma.

L – GLUTAMIN

Proizvod je dodatak ishrani napohodan u stresnim situacijama kod velikih tjelesnih opterećenja.

Proizvod je čisti prah glutamina za miješanje sa tekućinom. Preporučena 1 porcija ( 5 gr sa 100 ml vode) na dan.  U danima kada trenirate, uzimajte nakon treninga, a u danima odmora, uzima se prije doručka.

PROTEINSKE PLOČICE

PROTEIN BAR XXL , okus banana

Sastojci: glukoza, mliječni protein, fruktoza, kakao, šećer, palmina masnoća, kolagen hidrolizat, dekstroza, kakao maslac, voda, banana, sol, amulgator, soja, palmino ulje, aroma. Preporučena upotreba je nakon treninga ili između obroka.

LOWLow-Carb-Bar-peanut CARB HIGH PROTEIN, okus čokolada

Visokoproteinska pločica, 40% proteina. Nizak udio šećera, visok sadržaj sladila, bez visokih skokova u razini šećera u krvi. Preporučena doza je jedna pločica dnevno, gdje će vam protein pomoći da mišićnu masu održite u onom dijelu sezone kada radite na definiciji.

 

 32% PROTEIN BAR, okus  vanilija, banana32 Protein_Bar_Banane_Folie

Pločica sa ugljikohidratima i proteinima. Nudi idealnu kombinaciju nutrijenata za uspješne treninge snage i izgradnje mišića . Udio masti od samo 10%  po pločici. Idealno kao međuobrok.

 

 

50 % PROTEIN BAR , okus kokos karamel

Proteinska pločica sa čokoladnim preljevom, sa zaslađivačem i malim udjelom šećera.

Sastav: mješavina proteina (mliječni protein+isolat sojinog proteina), glicelor, 16 % preljeva mliječnom čokoladom, kakao maslac, mlijeko u prahu, laktoza i soja.

33% CRUNCH PROTEIN okus kikiriki maslac karamel

Hrskava proteinska pločica sa aromom kikriki maslaca.

Sastav: čokoladni preljev, kakao maslac, mlijeko u prahu, emulgator, mliječni protein + sojin protein + hidrolizat kolagena, sojina zrna, glukoza, palmina mast, aroma.

MEGA MASS 2000, okus čokolada

Ukusna pločica sa ugljikohidratima i proteinima. Proizvod za visokoenergetske potrebe i povećanje mišićne mase.